lauantai 10. marraskuuta 2012

Mitä? Kuka? Miksi?


Blogin puikoissa häärii häistä intoutunut nuori nainen, joka päätti aloittaa bloggaamisen koskien pääasiassa tulevia häitämme, jonka ajankohtaa ei ole vielä lyöty lopullisesti lukkoon. Tapasin poikaystäväni vuonna 2009 ja seurustelemaan aloimme heinäkuussa 2011, häitä olemme suunitelleet näillä näkymin parin vuoden päähän. Häiden suunittelu on vielä aivan alkutaipaleilla, mutta prinsessapäivästä haaveillen olen salaa raapustellut (useita) ajatuksia ja ideoita ylös.. Saa nähdä, miten tuon paremman puoliskon hermot kestää tätä mun vouhotusta, melkein käy sääliksi!

Kun mietin tälle blogille nimeä, poikaystäväni ehdotti nimeksi "live, love and stress". No, se ei sattuneista syistä tullut tietystikään valituksi, mutta oikeastaan se kertoo minusta yllättävän paljon. Tiedossa on siis paljon panikointia ja turhaa hössöttämistä, suuria unelmia ja elämän pieniä iloja realistisen romantikon näkökulmasta.   

Häiden jälkeen (ja ehkä mahdollisesti myös ennen niitä) tulen luultavasti kirjoittelemaan sivussa myös yhteisestä arjestamme, joka koostuu siis poikaystävästäni K:sta sekä koirastamme Ronjasta, jonka tarkempia kuulumisia voi seurata sen omasta blogista. Edellä mainittu taustajoukko tulee siis vilahtelemaan teksteissä enemmän ja vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!